de Band

Biografie Sanne de Band

Sanne de band is een Pop Rock coverband uit Hoogezand-Sappemeer.

De Band is opgericht in 2011 door broer en zus, J.R. en Sanne.

Met Sanne als indrukwekkende leadzangeres en een aantal topmuzikanten uit de voormalig bands Cardiac Arrest en Reload, wordt besloten een allround poprockcoverband te formeren.

Met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een spetterende performance brengt Sanne de Band een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook de interactie met het publiek op een hoog niveau staan. Het gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop en rock.

De band sloeg meteen aan bij het publiek wat resulteerde in fantastische optredens in o.a.Het Metropool in hengelo en de Vorstin in Hilversum.Ook  radio 538 nodigde de band uit om een nummer te spelen.

Sanne de Band heeft  meegedaan aan The Clash of the Coverbands en werd  vakjury winnaar van de regiofinale in Martini-Plaza te Groningen en won de award voor beste coverband van Noord-Nederland. Tevens won Sanne de award voor beste vocalist benelux editie 2016/2017 die werd uitgereikt in Paradiso Amsterdam.

Sanne – Leadvocals
Danique Smook – Backingvocals
JanRoelf Bok – Drums
Guido Oostermeyer – Bassguitar
Henk Bok – Guitar
Eva Bouma – Keyboards/Synth